Inschrijven

Helaas is de 80ste Krinkels Pim Mulierloop, onderdeel van het SportSupport Loopcircuit, definitief afgelast. De organisatie heeft geprobeerd om dit hardloopevenement te verschuiven naar 30 augustus 2020 of een latere datum dit jaar. Uiteindelijk hebben we toch moeten besluiten de editie 2020 volledig te schrappen.

Prijzen inschrijving 2020:

Afstand Voorinschrijving Na-inschrijving
1,2 kilometer € 5,00 € 6,00
5 kilometer € 12,00 € 14,00
10 kilometer € 14,00 € 16,00
16,1 kilometer € 16,00 € 18,00

Het parcours van de 10km en de 10EM/16km van de Pim Mulierloop lopen door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Prachtige natuur die ruimte biedt om hard te lopen en jezelf uit te dagen. Natuur laat je leven. Daarom beschermt en versterkt Natuurmonumenten de natuur in Nederland. Dat doen we namens, maar vooral ook met alle Nederlanders die van de natuur houden. Doe ook mee, en steun Natuurmonumenten! Zodat we het parcours van de Pim Mulierloop en andere runs nog mooier kunnen maken.

Medaille inleg

Zoals je bij de Krinkels Pim Mulierloop gewend bent, ontvang je na afloop een medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nu vaak loopt of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje (Medaltab) met daarop jouw naam en gelopen afstand. Bestel deze unieke extra service en je ontvangt kort na de Krinkels Pim Mulierloop jouw persoonlijke gegraveerde Medaltab, die precies in de medaille past.

Je kunt jouw Medaltab eenvoudig via het inschrijfformulier bestellen. Je betaalt dan slechts € 5,50 (inclusief verzendkosten).
Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Klik dan hier. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten).